Dark mode


A+ | Скинути | A-
Партизани заявили про успішну атаку в Джанкої
Партизани заявили про успішну атаку в Джанкої
Оприлюднено аудіозапис, на якому кримські рятувальники рапортують про чотири вибухи і пожежу на території військової частини в Джанкої.

Під час нічних вибухів у місті Джанкой у тимчасово окупованому Криму було вражено військову частину росіян. Про це повідомив Telegram-канал Кримські партизани у п’ятницю, 24 листопада.

“У Джанкої уражена військова частина. Знищено ППО та РЛС рашистів, а також особовий склад”, – йдеться в повідомленні.

Оприлюднено аудіозапис, на якому кримські рятувальники рапортують про чотири вибухи і пожежу на території військової частини в Джанкої. Також відомо про трьох постраждалих.

Також партизани стверджують, що сьогодні вночі було кілька прильотів по в/ч 57229/51 у селищі Котлубань, Волгоградської області РФ.

“Ця військова частина є арсеналом комплексного зберігання боєприпасів. Вона вражена вдруге за тиждень”, – повідомляють партизани.

Нагадаємо, у ніч на 24 листопада у місті Джанкой двічі чули гучні вибухи. Користувачі в соцмережах повідомляли про атаку безпілотників і роботу ППО. Першу серію вибухів чули після опівночі. А друга відбулася після першої ночі.

У Мноборони РФ заявили, що начебто збили знищено 16 дронів, з яких 13 – над Кримом і три – над територією Волгоградської області РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22824
Опубліковано: 24.11.23