Dark mode


A+ | Скинути | A-
“За відмову від ескалації в Ізраїлі”: Ер-Ріяд зробив пропозицію Тегерану
“За відмову від ескалації в Ізраїлі”: Ер-Ріяд зробив пропозицію Тегерану
Фото: Анадолу

Ідея поглибити взаємодію держав прозвучала на зустрічі президента Ірану Ібрахіма Раїсі та наслідного принца Саудівської Аравії Мухаммеда бін Салмана

МЗС Саудівської Аравії та саудівському посольстві в США не стали коментувати інформацію журналістських джерел.

Саудівська Аравія пообіцяла Ірану наростити економічну співпрацю з ним, якщо офіційний Тегеран не дасть союзним йому угрупованням посилити конфлікт між Ізраїлем і ХАМАС. Про це в середу, 29 листопада, повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела.

“Саудівська Аравія ознайомила Іран з пропозицією наростити співпрацю та інвестиції в його економіку, що зазнала впливу санкцій, якщо він не дозволить своїм регіональним поплічникам перетворити війну Ізраїлю та ХАМАС на більш масштабний конфлікт”, – ідеться в в повідомленні.

Джерела ЗМІ зазначили, що ідея поглибити взаємодію держав прозвучала, зокрема, на недавній зустрічі президента Ірану Ібрахіма Раїсі та наслідного принца Саудівської Аравії Мухаммеда бін Салмана в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Інформагентство зазначає, що нині незрозуміло, як Тегеран сприйняв пропозицію Ер-Ріяда про розвиток співробітництва.

ЗМІ додало, що МЗС Саудівської Аравії та саудівському посольстві у Вашингтоні цю інформацію поки що коментувати не стали.

Нагадаємо, раніше Ібрагім Раїсі заявив, що Ізраїль своїми діями “перейшов червоні лінії”, що може “змусити всіх вжити заходів”.

Іран відмовив ХАМАСу у військовій підтримці у війну з Ізраїлем – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17118
Опубліковано: 29.11.23