Dark mode


A+ | Скинути | A-
Генштаб розповів про бої на Авдіївському напрямку
Генштаб розповів про бої на Авдіївському напрямку
Авіація Сил оборони завдала ударів по чотирьох районах зосередження особового складу противника.

В Україні на фронті протягом доби відбулося 80 бойових зіткнень. Ворог намагається атакувати на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй сторінці в Facebook в понеділок, 19 лютого.

Протягом минулої доби відбулося 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 3 ракетних і 43 авіаційних удари, здійснив 102 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

На Куп’янському напрямку захисниками відбито дві атаки в районі Табаївки Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 10 атак противника поблизу Білогорівки Луганської області, Тернів та південно-східніше Виїмки Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили вісім атак окупантів неподалік Іванівського, Кліщіївки, Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито п’ять атак ворога біля Новобахмутівки, Ласточкиного і Первомайського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога у районах Георгіївки, Побєди, Новомихайлівки Донецької області. Тут загарбники, за підтримки авіації, 18 разів намагалися прорвати оборону наших військ.

На Запорізькому напрямку ворог 10 разів безуспішно намагався атакувати позиції наших військ поблизу Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби противник здійснив 16 безуспішних штурмів.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по чотирьох районах зосередження особового складу противника. Також на східному напрямку нашою протиповітряною обороною знищено винищувач-бомбардувальник Су-34 та один розвідувальний БпЛА Орлан-10.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по одному району зосередження особового складу, 3 пунктах управління та двох складах боєприпасів противника.

Раніше в Генштабі ЗСУ підтвердили знищення російського корабля, а ГУР оприлюднило відео атаки дронів на Цезар Куніков.

ГУР виклало відео, що підтверджує: від російського великого десантного корабля Цезар Куніков залишилася тільки “масляниста пляма”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13561
Опубліковано: 19.02.24