Dark mode


A+ | Скинути | A-
Армія Росії продовжує підготовку до нового наступу в Україні – ISW
Армія Росії продовжує підготовку до нового наступу в Україні – ISW
Російські війська не тільки продовжують локальні атаки на позиції ЗСУ. Армія противника займається підготовкою до масованого наступу, повідомляє ISW.

За інформацією аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), у росіян достатньо озброєння і боєприпасів. За 2 роки війни вони змогли домогтися відчутних переваг на полі бою, тому армія Росії планує атакувати. ЗСУ перебувають у скрутному становищі через брак снарядів, пов’язаний із затримками поставок від союзників. Чи зможуть ЗСУ утримати свої позиції, чи знову почнуть відступати, залежить від того, як найближчими місяцями Захід надаватиме допомогу Україні.

Експерти ISW прогнозують, що росіяни зосередяться на наступі насамперед на захід від Авдіївки. Наступ розпочнеться навесні, і продовжиться влітку 2024 року. ЗСУ буде складно втриматися на своїх оборонних позиціях з огляду на те, що вони відступали поспіхом і не змогли їх зміцнити належним чином.

На ситуацію також вплине нестача боєприпасів у ЗСУ, якщо ситуація з поставками на фронт не покращиться. На результат весняно-літньої кампанії також може вплинути настрій у лавах ЗСУ – бійці втомилися воювати, багато хто розчарувався в союзниках і вже слабо вірить у перемогу України.

Сообщение Армія Росії продовжує підготовку до нового наступу в Україні – ISW появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15111
Опубліковано: 16.03.24