Dark mode


A+ | Скинути | A-
Намагалася не плакати: зірка Сутінок вперше вийшла заміж та розсекретила подробиці
Намагалася не плакати: зірка Сутінок вперше вийшла заміж та розсекретила подробиці
Акторка Елізабет Різер, відома українським глядачам за вампірською сагою Сутінки, вперше вийшла заміж. Щоправда, сталося це в кінці минулого літа, але зірка лише зараз вирішила поділитися особистою подією з шанувальниками.

Хто став обранцем Елізабет Різер

У своєму Instagram знаменитість опублікувала кілька світлин з таємної весільної церемонії в Італії у серпні 2023 року.

Переглянути цей допис в Instagram

– Брюс та я одружилися, –  лаконічно підписала знімки акторка.

Обранцем Елізабет став композитор Брюс Гілберт, що працював над оскароносним фільмом Все завжди і водночас. Вони познайомилися кілька років тому, коли вигулювали своїх собак в одному з районів Лос-Анджелеса.

Як пройшла весільна церемонія Елізабет Різер

Спочатку пара планувала зробити гучне весілля та запросити велику кількість гостей. Проте швидко зрозуміли, що це їм не підходить, тож вирішили усамітнитись і запросили на церемонію лише кількох друзів.

Пропозицію руки та серця від коханого Різер отримала у 2022 році. Це також сталося в Італії.

Весілля зіграли на амальфітанському узбережжі. До нареченого зірка вийшла під акомпанемент мандоліни та гітари. Для церемонії Елізабет обрала сукню від Danielle Frankel.

– Це був найяскравіший досвід. Щось сталося з нами, коли ми виголосили обітниці. Це дійсно змінило все. Я намагалася не плакати весь час, за винятком тих моментів, коли я сміялася, – зізналася знаменитість.

До слова, колега Різер за Сутінками – актор Роберт Паттінсон – також не квапився повідомляти широкому загалу про радісну подію у своєму житті. Нагадаємо, нещодавно він вперше став батьком.

Читайте також

Ласкаво просимо у світ: наречена Роберта Паттінсона показала їхнього первістка

Тим часом акторка Аня Тейлор-Джой теж приголомшила шанувальників фото з таємної весільної церемонії. Вона вийшла заміж два роки тому за музиканта Малкольма Макрея.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11232
Опубліковано: 07.04.24