Dark mode


A+ | Скинути | A-
Пентагон назвав дату 18-го засідання Рамштайн
Пентагон назвав дату 18-го засідання Рамштайн
Ллойд Остін назвав дату Рамштайн-18

Наступне засідання Контактної групи з питань оборони України відбудеться 23 січня в онлайн-форматі.

Нова зустріч Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) відбудеться у наступний вівторок, 23 січня. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони США.

 

Глава Пентагону Ллойд Остін провів сьогодні, 16 січня, телефону розмову із міністром оборони України Рустемом Умеровим, щоб обговорити останні новини щодо ситуації на фронті та майбутнє засідання Контактної групи з оборони України, яке відбудеться 23 січня.

 

У Міноборони США зазначили, що воно відбудеться у віртуальному форматі.

“Остін повторив, що США і коаліція, що складається приблизно з 50 союзників і партнерів, як і раніше, віддані підтримці України в її боротьбі проти російської агресії. Сторони пообіцяли підтримувати тісний контакт”, – додали у відомстві.

Нагадаємо, 22 листопада минулого року відбулося засідання у форматі Рамштайн-17. На засіданні були оголошені нові пакети допомоги для України. Вони містили снаряди, ракети та потужності для посилення протиповітряної оборони.

За словами глави Пентагону, з квітня 2022 року країни-учасниці Контактної групи з питань оборони України виділили на потреби ЗСУ понад 80 млрд доларів. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13472
Опубліковано: 16.01.24