Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Тернопільщині чоловік помер після кількох днів перебування у ТЦК
На Тернопільщині чоловік помер після кількох днів перебування у ТЦК
Чоловік прибув до ТЦК для звірки військово-облікових документів та проходження військово-лікарської комісії.

У місті Бучач в Тернопільській області чоловік помер після кількаденного перебування у місцевому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури.

 

Зазначається, що 25 лютого чоловік прибув до ТЦК для звірки військово-облікових документів та проходження військово-лікарської комісії. Однак через алкогольну інтоксикацію медкомісію не проходив.

 

“Через два дні, 27 лютого, близько 17 години, перебуваючи на території центру комплектування стан здоров’я військовозобов’язаного погіршився – почалися судоми. У результаті він впав на землю та вдарився головою. Медики констатували смерть, причиною якої стала черепно-мозкова травма”, –  розповіли у прокуратурі.

Поліція Тернопільської області повідомила, що під час огляду тіла померлого 49-річного жителя Чортківського району видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не було виявлено. Причину смерті встановлять за результатами судово-медичної експертизи.

Тернопільський ТЦК пообіцяв допомагати з розслідуванням смерті військовозобов’язаного. “По даному факту проводиться розслідування. Військовослужбовці центру комплектування будуть сприяти проведенню розслідування та з’ясуванню істини по справі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Закарпатті працівники ТЦК відправили служити чоловіка з паралічем. Після розголосу в медіа було прийнято рішення про проведення додаткової військово-лікарської комісії.

Прослужив тиждень. Смерть мобілізованого з Тернополя

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15127
Опубліковано: 01.03.24