Dark mode


A+ | Скинути | A-
Лікарі в нерозумінні, чому не працює: Тишкевич розповіла про нове лікування
Лікарі в нерозумінні, чому не працює: Тишкевич розповіла про нове лікування
Акторка Катерина Тишкевич розповіла, що їй не допомогло чергове нове лікування. Артистка впродовж багатьох років страждає від виснажливого головного болю, а тому звертається в різні клініки та до різних лікарів.

Катерина Тишкевич про нове лікування

В Instagram-stories акторка розповіла підписникам, що проходить лікування з лікарем аюрведи з Індії. У них уже сьома зустріч, проте Катерині так і не допомогло лікування.

– Настрій сьогодні такий паршивий. Ще приїхала до фахівця з аюрведи вже сьомий раз сьогодні. Знаєте, всі лікарі так надихаються, так хочуть допомогти, коли я приходжу, кажуть, що нам вистачить п’яти процедур. А коли вже сьома і мають щось казати, а ми нікуди не зрушили по моїй динаміці і вони всі в нерозумінні, чому не працює, – поділилася Катерина.

Також вона зізналася, що сьогоднішні новини з Одеси її розтривожили, адже це її рідне місто. Уночі 2 березня російський БПЛА влучив у багатоповерховий будинок, є загиблі та постраждалі.

Раніше Катерина Тишкевич почала консультуватися з медиками з Техасу. Вона співпрацює онлайн із Техаським центром головного болю.

Попри всі спроби позбутися головного болю, він триває, але Тишкевич не втрачає віри розібратися в цьому питанні.

Читайте також

Тишкевич розповіла, чи подаватиме до суду на лікарню, через яку у неї стався сепсис

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15128
Опубліковано: 02.03.24