Dark mode


A+ | Скинути | A-
Мешканку Волині за шматок сала відправили до в’язниці
Мешканку Волині за шматок сала відправили до в’язниці
Чаркування на автостанції у Ковелі для молодої жінки обернулось неабиякою проблемою із законом.

Мешканку Волині засудили до п’яти років ув’язнення за крадіжку сала. Сама жінка запевняє, що нічого не крала. Про це у п’ятницю, 27 жовтня, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Повідомляється, що подія трапилася на День закоханих. Молода жінка відзначала свято зі своїми знайомими на одній із громадських зупинок Ковеля. Тоді ж у чоловіка, що сидів неподалік від компанії, зникло сало. 

Коли на місце НП викликали поліцію, чоловіки, з якими жінка випивала алкоголь, розповіли, що їхня знайома кілька разів кудись відходила, а згодом ніби повернулась з грошима і пакетом сала, яке вони продали і купили ще пляшку міцного напою.

“Троє свідків категорично зазначили, що вона принесла чорний пакет з продуктами харчування. І бачили гаманець в її руках з банківськими картками, з якого, як зазначив один із свідків, дістала 500 гривень”, – сказав прокурор Роман Грицюк під час судового засідання.

Захисниця підозрюваної акцентувала, що свідчення людей, які раніше мали проблеми із законом і були в той вечір п’яні, не можуть бути доказом. Однак прокурор просив апеляційну скаргу відхилити.

Жінка свою провину заперечує та стверджує, що заснула того дня на лаві і розповісти точно, як усе було не може. 

Суд, який взяв до уваги те, що у звинуваченної вже були проблеми із законом, відправив її до в’язниці.

“Призначити покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі на підставі ч. 1 ст. 71 КК України за сукупністю вироків до покарання призначеного за даним вироком, частково приєднано невідбуту частину покарання за вироку Ковельського міськрайонного суду від 13 червня 2022 року, та остаточно визначено до відбуття покарання у виді до 5 років і 2 місяців позбавлення волі”, – вирішили судді. 

На Буковині передано до суду справу проти 34-річного ченця УПЦ МП – його звинувачують у крадіжці й підпалі церкви і магазину.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19537
Опубліковано: 28.10.23