Dark mode


A+ | Скинути | A-
США мають чіткий план дій щодо надання допомоги Україні – Блінкен
США мають чіткий план дій щодо надання допомоги Україні – Блінкен
Державний секретар США Ентоні Блінкен запевнив у тому, що Вашингтон має чіткий план дій щодо надання Україні допомоги для захисту від російської агресії.

Про це він написав у Twitter (X), зробивши репост заяви міністра фінансів США Джанет Єллен, яка приєдналася до заяви американських посадовців, в якій вони закликали Конгрес повністю підтримати прохання Байдена щодо продовження прямої бюджетної підтримки України.

Блінкен наголосив, що Росія розпочала війну проти України і може закінчити її в будь-який момент, вивівши свої війська та припинивши жорстокі атаки.

– Доки вона цього не зробила, Сполучені Штати мають чіткий план дій: допомогти Україні захистити себе, підтримати український народ, притягнути РФ до відповідальності, – зауважив держсекретар.

Напередодні держсекретар США Ентоні Блінкен, міністр фінансів Джанет Єллен, глава Пентагону Ллойд Остін та адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку Саманта Павер закликали американський Конгрес затвердити надання Україні $11,8 млрд прямої бюджетної підтримки в рамках додаткового пакету Джо Байдена.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10097
Опубліковано: 08.11.23