Dark mode


A+ | Скинути | A-
Україна наприкінці листопада отримає рекомендації для вступу в НАТО
Україна наприкінці листопада отримає рекомендації для вступу в НАТО
Глави МЗС країн НАТО зберуться на саміт 28-29 листопада. Вони планують на зустрічі дати Україні рекомендації для вступу до Північноатлантичного альянсу.

Союзники України згодні прийняти країну в НАТО за умови, що вона проведе для цього всі необхідні реформи. Про це повідомляє The Guardian.

ФРН і Нідерланди в листопаді обіцяли виділити Україні як допомогу 10 млрд євро. Крім того, країни-союзники, до числа яких входять США і Фінляндія, нададуть ЗСУ додаткові засоби ППО.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав Угорщину і Туреччину швидше ратифікувати вступ Швеції до Північноатлантичного альянсу. Це зробить НАТО сильнішим і збільшить безпеку країн, що входять до коаліції.

Країни НАТО надають допомогу Україні, відправляючи для ЗСУ літаки, танки, навчаючи військових. Це сприяє збільшенню сумісності стандартів ЗСУ та Альянсу.

“Допомога Україні допомагає їй наблизитися до НАТО. ЗСУ стають дедалі більш здатними діяти і працювати разом із солдатами НАТО, ґрунтуючись на доктринах і процедурах навчання Північноатлантичного альянсу”, – наголосив Єнс Столтенберг.

Видання URAUA раніше повідомляло, що країни НАТО задумалися про введення військового “шенгену”. Це полегшить переміщення військових територією країн, що входять до Альянсу.

Сообщение Україна наприкінці листопада отримає рекомендації для вступу в НАТО появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 24267
Опубліковано: 27.11.23