Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Черкащині припинено діяльність підпільної тютюнової фабрики та вилучено на…
На Черкащині припинено діяльність підпільної тютюнової фабрики та вилучено на…
На Черкащині припинено діяльність підпільної тютюнової фабрики та вилучено на 20 млн грн продукції ????За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора припинено діяльність підпільної тютюнової фабрики, яка виготовляла до 50 тис пачок контрафактних цигарок на добу.

????За даними слідства, в облаштованому приміщенні на Черкащині було встановлено промислову лінію для виробництва цигарок, автономне джерело електропостачання для маскування споживання значної кількості електроенергії та забезпечення безперебійної роботи виробництва.

????Також там були встановлені камери відеоспостереження з метою контролю за діяльністю співробітників цеху та уникнення небажаних візитерів.

????Реалізовували незаконно виготовлену продукцію в Черкаській, Київській та Вінницькій областях через мережу гуртової та роздрібної торгівлі.

????Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили промислову лінію та інше обладнання, що використовувалось для виготовлення цигарок, а також контрафактну продукцію загальною вартістю близько 20 млн грн.

????Після проведення всіх необхідних слідчих та процесуальних дій буде прийнято рішення щодо повідомлення про підозру особам, причетним до незаконного бізнесу.

????Досудове розслідування – ГСУ Нацполіції України, оперативний супровід – ДСР Нацполіції України.

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18905
Опубліковано: 04.01.24