Dark mode


A+ | Скинути | A-
В РФ набирають сили протести родичів мобілізованих – ISW
В РФ набирають сили протести родичів мобілізованих – ISW
Фото: Delfi

Протесты в России

Протести продовжуються, незважаючи на спроби Кремля цензурувати їх та придушити будь-який громадський рух на підтримку мобілізованих російських солдатів.

 

Родичі мобілізованих російських солдатів продовжують протестувати по всій Росії: збори зафіксовані в Москві, Санкт-Петербурзі, Владивостоці та Єкатеринбурзі, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

 

За інформацією військових аналітиків, протести продовжуються, незважаючи на спроби Кремля цензурувати їх та придушити будь-який громадський рух на підтримку мобілізованих російських солдатів.

 

10 лютого російські опозиційні видання Сота та Mobilization News опублікували кадри, на яких видно, як учасники російського громадського руху Шлях додому покладають квіти та збираються біля пам’ятників у Москві, Санкт-Петербурзі, Владивостоці та Єкатеринбурзі, закликаючи до демобілізації своїх рідних.

 

 

Mobilization News повідомляли, що учасники Шляху додому також відвідали передвиборчий штаб кандидата у президенти Росії Владислава Даванкова у Москві та передали команді Даванкова листи з проханням про демобілізацію.

 

Нещодавно російська влада спробувала цензурувати акцію протесту учасників Шляху додому біля Могили невідомого солдата в Москві та на Манежній площі неподалік.

 

ISW вважає, що спроби Кремля цензурувати та дискредитувати громадський рух Шлях додому” підкреслюють відчайдушне бажання Кремля закрити ці рухи, особливо напередодні виборів президента Росії у березні 2024 року.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15329
Опубліковано: 11.02.24