Dark mode


A+ | Скинути | A-
Емма Стоун отримала «Оскар» у номінації «Найкраща актриса»
Емма Стоун отримала «Оскар» у номінації «Найкраща актриса»
Американська акторка Емма Стоун, як і прогнозували букмекери, отримала премію «Оскар» за роль у фільмі «Бідні створіння».

«Бідні створіння» — це історія про Беллу Бакстер, яка покінчила життя самогубством через жорстокого чоловіка. Після того, як вона втопилася в річці, її знаходить учений, який вирішив скористатися цією трагедією для проведення революційного експерименту.

Вчений пересаджує в її тіло мозок її ненародженої дитини, в результаті чого Белла оживає, але вже з абсолютно іншою свідомістю.

Головна героїня з мозком дитини в дорослому вигляді намагається адаптуватися до життя і стає центром уваги. Головний посил фільму — наскільки далеко можна зайти заради грандіозного відкриття.

Варто зазначити, що за перші два тижні прокату цей фільм зібрав 3,5 мільйона гривень. Ця картина отримала 11 номінація на «Оскар».

[embedded content]

Чим відома Емма Стоун

Емма Стоун — лауреатка численних премій, включно з «Оскаром», BAFTA і «Золотим глобусом». У 2017 році стала найбільш високооплачуваною акторкою світу і потрапила до списку 100 найвпливовіших людей на думку журналу Time.

Актриса зіграла в таких фільмах як «Секс по дружбі», «Нова Людина-павук», «Мисливці на гангстерів», «Магія місячного світла», «Круелла» та інших.

No Newer Articles

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12537
Опубліковано: 13.03.24