Dark mode


A+ | Скинути | A-
Затримано жінку, яка перевозила психотропів на понад 5 млн грн
Затримано жінку, яка перевозила психотропів на понад 5 млн грн
Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваній запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Правоохоронці затримали 31-річну жительку Київщини, яка перевозила психотропів на понад п’ять мільйонів гривень. Про це 19 березня повідомляє поліція Львівської області.

Встановлено, що зловмисниця працює “кур’єром” та “складменом” на одну з Інтернет-крамниць, та займалась перевезенням, постачанням та збутом психотропів в особливо великих розмірах, шляхом здійснення “мастеркладів” у різних містах України.

Зазначається, що під час затримання жінка мала з собою два поліетиленові пакети з речовиною, схожою на психотропний засіб амфетамін загальною масою близько 10 кілограмів, 1 350 таблеток, ззовні схожих на психотропну речовину МДМА, електронні ваги, та інші речові докази її причетності до протиправної діяльності. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами “чорного” ринку становить понад п’ять мільйонів гривень.

Також, встановлено, що жінка щомісячно постачала у різні куточки держави близько 20 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, орендуючи для цього квартири у різних містах України.

Фігурантку затримали. Їй повідомили про підозру – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальне покарання, що загрожує підозрюваній – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваній запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, на Львівщині засуджений організував масштабне постачання канабісу в тюрму.

Також повідомлялося, що на Одещині затримали чотирьох наркоторговців.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12209
Опубліковано: 19.03.24