Dark mode


A+ | Скинути | A-
Застосування ракет КНДР по Україні дає їм цінну інформацію для їхнього поліпшення – Флінн
Застосування ракет КНДР по Україні дає їм цінну інформацію для їхнього поліпшення – Флінн
Північна Корея отримала рідкісну можливість випробувати свою зброю в реальних бойових умовах в Україні, що може послужити для поліпшення характеристик цієї зброї.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на генерала Чарльза Флінна, командувача Тихоокеанської армії.

За його словами, у північнокорейських військових раніше не було такого полігону на полі бою, який загарбники надали їм в Україні.

Генерал заявив, що він та інші військові чиновники занепокоєні тим, що КНДР може випробувати свою зброю в реальних умовах і отримати доступ до інформації, до якої вони не мали б доступу за відсутності конфлікту.

Влада Пхеньяну допомагає країні-агресору ракетами і боєприпасами в обмін на продукти, сировину і деталі для виробництва зброї.

Крім іншого, північнокорейці відправляють загарбникам новітні балістичні ракети, здатні нести ядерну зброю з дальністю польоту від 380 до 800 кілометрів.

Зазначається, що ці ракети мають низьку якість, однак Флінн побоюється, що КНДР зможе розробити їх завдяки інформації, отриманій в Україні.

З огляду на те, що у квітні північнокорейці розпочали випробування гіперзвукової ракети Hwasong-16B, це загрожує не тільки південнокорейським базам, а й базам США в Японії та на Гуамі.

Сообщение Застосування ракет КНДР по Україні дає їм цінну інформацію для їхнього поліпшення – Флінн появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8659
Опубліковано: 07.04.24