Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ізраїль планує створити у Газі новий режим безпеки після ліквідації ХАМАС
Ізраїль планує створити у Газі новий режим безпеки після ліквідації ХАМАС
Обстріли сектора Газа тривають

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант зазначив, що війна матиме три головні фази, остання з яких – створення у Газі нового режиму безпеки.

Після ліквідації угруповання ХАМАС Ізраїль планує шукати можливості для створення нового режиму безпеки у секторі Гази. Про це заявив міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант під час виступу на засіданні Комітету Кнесету з закордонних справ та оборони у Тель-Авіві. Про це повідомляє The Times of Israel.

За словами Галланта, війна матиме три головні фази.

“Ми знаходимося на першому етапі, на якому відбувається військова кампанія з (повітряними ударами. – Ред.), а потім з (наземними. – Ред.) маневрами з метою знищення бойовиків та пошкодження інфраструктури, щоб перемогти та знищити ХАМАС”, – зазначив він.

Як заявив Галлант, на другому етапі бойові дії будуть продовжені, але з меншою інтенсивністю, оскільки війська працюватимуть над “усуненням осередків опору”.

“Третім кроком буде створення нового режиму безпеки у секторі Гази, зняття відповідальності Ізраїлю за повсякденне життя в Газі та створення нової реальності безпеки для громадян Ізраїлю та мешканців району, що оточує Газу”, – сказав міністр оборони Ізраїлю.

Нагадаємо, 7 жовтня бойовики ХАМАС напали на Ізраїль і вбили більше тисячі цивільних. У відповідь Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала військову операцію у секторі Гази.

Операція в секторі Газа. Які проблеми у Ізраїлю

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12394
Опубліковано: 20.10.23