Dark mode


A+ | Скинути | A-
Привласненні понад ?100 000 бюджетних коштів на відновленні адмінбудівлі — на Київщині підозрюють інженера та підрядника
Привласненні понад ?100 000 бюджетних коштів на відновленні адмінбудівлі — на Київщині підозрюють інженера та підрядника
Про це Київська обласна прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури скеровані до суду обвинувальні акти стосовно директора товариства за фактами привласнення чужого майна і службового підроблення та відносно інженера з технічного нагляду за обвинуваченням у службовій недбалості (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч. 1 ст. 367 ККУ).

Встановлено, що в Ірпені під час ремонту адмінбудівлі комунального підприємства підрядник завищив обсяги фактично виконаних будівельних робіт у звітній документації. Це приміщення було пошкоджене внаслідок воєнних дій.

У свою чергу, інженер засвідчила ці документи. На їх підставі на рахунок підрядної організації надлишково перерахували понад 136 тис. грн бюджетних коштів. В рамках кримінального провадження усі збитки відшкодовано в повному обсязі.

Раніше повідомлялось: Привласнення ₴280 000 на відбудові навчальних закладів - підозрюють підрядника на Київщині

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 46812
Опубліковано: 20.10.23