Dark mode


A+ | Скинути | A-
Боррель про необхідність допомагати Україні: Якщо вона програє – ми теж
Боррель про необхідність допомагати Україні: Якщо вона програє – ми теж
Війська РФ можуть поповнювати сили і не зважати на втрати. Оскільки на кону – ключові цінності, єдиним рішенням є продовжувати допомогати Україні.

Про це сказав під час виступу перед послами глава зовнішньополітичного відомства Європейського Союзу Жозеп Боррель, повідомляє Укрінформ.

– Якщо Україна програє – ми програємо. Нам потрібно зберігати нашу одностайність та єдність у підтримці України. Ми – найперші, хто надає допомогу для України, саме ми, більше ніж США, ви знаєте цифри, – заявив дипломат.

За його словами, те, що є неприйнятним для українців у вимірі людських втрат, є дуже прийнятним для росіян у короткостроковій перспективі.

– Російські втрати є дуже важливими, але Росія може поповнювати сили. Вона готова принести в жертву навіть більше людей… До Путіна Сталін був переконаний, що кількість сама по собі є джерелом якості, коли людське життя не має значення та не цінується, – додав Боррель.

Він наголосив, що єдиним рішенням є продовжувати допомогати Україні та залишатися об’єднаними навколо цього питання, тому що “ставкою є наші ключові цінності”.

Раніше глава зовнішньополітичного відомства Європейського Союзу Жозеп Боррель сказав, що блок збільшить військову підтримку України.

Читайте також

На Україну без підтримки Заходу у 2024 році чекає діра у $29 млрд – Марченко

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20643
Опубліковано: 06.11.23