Dark mode


A+ | Скинути | A-
Бойові дії проти ХАМАС після перемир’я триватимуть два місяці – МО Ізраїля
Бойові дії проти ХАМАС після перемир’я триватимуть два місяці – МО Ізраїля
Фото: The Times of Israel

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант

Йоав Галант заявив, що після завершення періоду інтенсивних боїв “Шайетет 13 матиме чим зайнятися”.

Ізраїль посилить свої бойові дії проти ХАМАСу після короткого перемир’я, а загалом він планує воювати щонайменше два місяці. Про це заявив міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант, повідомляє The Times of Israel.

“Те, що ви побачите найближчими днями, це спершу звільнення заручників. Цей перепочинок буде короткою”, – розповів Галант.

Під час цієї перерви у бойових діях необхідно підготуватися, поповнити запаси зброї та підготуватися до продовження.

“Продовження буде, тому що нам потрібно завершити перемогу і створити поштовх для наступних груп заручників, які повернуться тільки в результаті тиску”, – зазначив чиновник.

За його словами, навіть після завершення періоду інтенсивних боїв “буде багато операцій, у яких Шайетет 13 матиме чим зайнятися, поки не припиниться військова загроза з боку сектора Газа, і ми матимемо свободу дій, щоб робити те, що ми хочемо. хочу в будь-який момент”.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу повідомив, що він наказав Моссад переслідувати лідерів палестинського терористичного угрупування ХАМАС.

Крім того, 22 листопада уряд Ізраїлю ухвалив угоду з ХАМАС про звільнення близько 50 заручників, які були викрадені під час терористичної атаки 7 жовтня в обмін на припинення вогню.

ХАМАС згідно з планом протягом п’ятиденного припинення вогню звільнять 30 викрадених дітей, вісім матерів та ще 12 жінок.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18002
Опубліковано: 23.11.23