Dark mode


A+ | Скинути | A-
Це були шалені гроші: Ірма Вітовська розповіла про гонорари за ситком Леся+Рома
Це були шалені гроші: Ірма Вітовська розповіла про гонорари за ситком Леся+Рома
Акторка українського театру та кіно Ірма Вітовська розповіла, скільки заробляла за один знімальний день в ситкомі Леся+Рома. За її словами, це були “шалені гроші” на той момент.

Ірма Вітовська розкрила гонорари за серіал Леся+Рома

Артистка пригадала, що її тандем з актором Дмитро Лалєнковим виявився незамінним. Коли вони відчули успіх після першого сезону, то почали підіймати ставки.

– У четвертому сезоні ставка була неймовірною. Не знаю, як порівняно європейськими акторами, але, мабуть, десь близько тисячі доларів за день, – поділилася Вітовська.

Вона пригадала, що для 2005-2007 років це були величезні гроші. Саме тоді акторка відчула, що таке свобода і незалежність.

– Я зрозуміла, що не хочу бути залежна ві хвиль керівника, від хвиль симпатії – потрібна ти чи ні. Я взагалі ніколи не просила, ні з ким не спала, ні з ким ні до кого не ходила, не “юлила”, я завжди була поза цим, – відверто заявила Ірма Вітовська.

Разом з тим, акторка визнає, що пропозиції траплялися різні.

Ірма Вітовська розповіла про випадки харасменту

Акторка не стала розкривати імен людей, чию поведінку вважає неприйнятною. Каже, що це траплялося з нею у 20-30 років, проте вона завжди дуже жорстко припиняла будь-які зазіхання на свою гідність.

– Я не була схожа на дівчинку, якій можна “підморгнути”, – зазначила Ірма Вітовська.

Артистка додала, що їй не подобається сексизм. На думку знаменитості, головне в людині не гендер і не зовнішність, а те що вона випромінює та каже.

Читайте також

Ірма Вітовська висловилася про доньку Сумської, яка мовчить про війну та живе в Росії

Фото: скрин з каналу Аліни Доротюк

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9839
Опубліковано: 08.12.23