Dark mode


A+ | Скинути | A-
Байдену загрожує імпічмент – Reuters
Байдену загрожує імпічмент – Reuters
Президент США Джо Байден

Республіканці досі не змогли надати доказів, щоб пов’язати дії Байдена на посаді віце-президента з бізнесом його сина.

Палата представників Сполучених Штатів Америки може проголосувати за формалізацію розслідування щодо імпічменту президента Джо Байдена. Голосування може відбутися у четвер, 14 грудня. Про це у вівторок, 12 грудня пише Reuters.

“Очікується, що контрольована республіканцями Палата представників США проголосує за офіційне розслідування щодо імпічменту президента-демократа Джо Байдена”, – йдеться у повідомлені. 

Республіканці в Палаті представників звинувачують президента-демократа та його родину в неправомірному отриманні прибутку від політичних рішень, у яких Байден брав участь як віцепрезидент під час правління президента Барака Обами в 2009-2017 роках.

Вони також звинуватили Міністерство юстиції США в неналежному втручанні в розслідування щодо сина бізнесмена Байдена Хантера Байдена. Міністерство юстиції заперечує правопорушення.

Водночас, республіканці наразі не змогли надати доказів, що дії  Байдена як віце-президента пов’язані із бізнесом його сина.

Сину президента США Джо Байдена – Хантеру Байдену – Міністерство юстиції США оголосило звинувачення, пов’язані з незаконним зберіганням зброї.

Нагадаємо, у Конгресі США почалося офіційне розслідування, яке може запустити процес імпічменту президента Джо Байдена. Основна увага конгресменів буде зосереджена на діловій активності сина президента Хантера Байдена, якого підозрюють у поганій практиці ведення бізнесу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14422
Опубліковано: 12.12.23