Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зеленський зустрівся з представниками аналітичних центрів США
Зеленський зустрівся з представниками аналітичних центрів США
Обговорювалися питання про те, як зберегти американську підтримку України й увагу до нашої держави в умовах інших глобальних викликів, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський у Вашингтоні зустрівся з представниками американських аналітичних центрів США. Про це він повідомив у Telegram в вівторок, 12 грудня.

“Вашингтон. Змістовна зустріч із представниками аналітичних центрів США. Поспілкувалися про те, як зберегти американську підтримку України й увагу до нашої держави в умовах інших глобальних викликів”, – заявив глава держави.

За словами Зеленського, він “розповів про результати, яких досягають наші воїни, використовуючи збройну допомогу від США, про наші успіхи в Чорному морі”.

Він підкреслив, що завдяки діям українських воїнів та з допомогою партнерів агресор має опинитися в дуже складній для себе позиції.

Президент подякував усім, хто підтримує Українську державу та людей у боротьбі за свободу й незалежність.

Нагадаємо, 11 грудня Зеленський прибув з дводенним робочим візитом до США. Він встиг зустрітися з керівництвом Пентагону і американських оборонних компаній, а також з очільниками МВФ і Світового банку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13893
Опубліковано: 12.12.23