Dark mode


A+ | Скинути | A-
Україна приєдналася до санкцій ЄС проти Росії за порушення прав людини
Україна приєдналася до санкцій ЄС проти Росії за порушення прав людини
До рішення Ради ЄС приєдналися Північна Македонія, Чорногорія, Албанія, Україна, Молдова, Боснія і Герцеговина, Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Вірменія, Азербайджан.

Україна, Вірменія, Молдова, Азербайджан і сім країн Західної Європи приєдналися до санкцій ЄС проти Росії за порушення прав людини, повідомляє пресслужба Ради Європейського союзу.

Зазначається, що Рада ЄС продовжила чинні санкції ще на рік – до 8 грудня 2024 року, і внесла поправки до списку фізичних і юридичних осіб, на яких поширюються обмежувальні заходи.

До рішення Ради приєдналися Північна Македонія, Чорногорія, Албанія, Україна, Молдова, Боснія і Герцеговина, Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Вірменія, Азербайджан.

На три роки було продовжено обмеження щодо колишнього директора Федеральної служби виконання покарань РФ Олександра Калашнікова, голови Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна, генпрокурора Росії Ігоря Краснова та директора Росгвардії Віктора Золотова.

Раніше повідомлялося, що Росія та Іран підписали декларацію, у якій пообіцяли разом протидіяти накладеним на обидві країни західним санкціям. 

Країни G7 підтвердили санкції проти алмазів з РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12918
Опубліковано: 18.12.23