Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зеленський відреагував на удар по Донеччині
Зеленський відреагував на удар по Донеччині
У Покровську і в Покровському районі Донецької області триває рятувальна операція після російського ракетного удару.

У вечірньому відеозверненні до народу України в суботу, 6 січня, президент Володимир Зеленський відреагував на ворожий удар по Прокровському району Донецької області.

“Цими годинами в Покровську Донецької області та в Покровському районі триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Ракети С-300. Залучені необхідні рятувальні сили, техніка ДСНС України. Розбирають завали. Станом на цей час відомо про загибель понад десяти людей, і серед них – діти, на жаль… Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких. Удар росіян був просто по звичайній житловій забудові, по приватних будинках. Усім пораненим надається необхідна допомога. І Росія повинна відчувати – завжди відчувати, – що жоден із таких ударів без наслідків для держави-терориста не минеться. Ми маємо це забезпечити – нашою силою, власними оборонними та політичними спроможностями”, – сказав президент.

Нагадаємо, внаслідок російського удару по Покровському району Донеччини загинули 11 людей, серед загиблих є діти. Ще восьмеро житедів району дістали поранення. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

На Херсонщині росіяни поранили хлопчиків-близнюків

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16014
Опубліковано: 06.01.24