Dark mode


A+ | Скинути | A-
Співробітник Мюнхенської конференції з безпеки Ніко Ланге оцінив вплив допомоги ЄС на ситуацію на фронті
Співробітник Мюнхенської конференції з безпеки Ніко Ланге оцінив вплив допомоги ЄС на ситуацію на фронті
США призупинили свою підтримку Україні, а ЄС надає її в недостатньому обсязі. Це впливає на ситуацію на фронті, тому війна найближчим часом не закінчиться, повідомляє The Page із посиланням на Die Welt.

Таку заяву зробив співробітник Мюнхенської конференції з безпеки та колишній військовий Ніко Ланге. Він зазначив, що Росія, незважаючи на західні санкції, продовжує виробляти крилаті ракети.

Країни G7 повинні стежити, щоб Росія перестала обходити санкції, а західні компанії відправляти їй компоненти для ракет. Крім того, Росія отримує озброєння з Північної Кореї.

Україні потрібно більше систем ППО, тому що тих, що є у ЗСУ, недостатньо, щоб збивати всі російські ракети. Крім того, ЄС має надавати Україні більше боєприпасів. Те, що зараз роблять союзники для України, не може призвести до перемоги у війні – цього занадто мало.

Російська армія просувається вперед на кількох напрямках. Якщо Захід збільшить підтримку ЗСУ, наступ буде зупинено. Однак політики ЄС і США загрузли у з’ясуванні стосунків, тому з наданням допомоги Україні дедалі більше проблем.

Ніко Ланге наголосив, що головні проблеми Сил оборони України – втома військових, брак боєприпасів, а також насильницька мобілізація, через яку на фронті опиняються люди, які не бажають воювати.

Експерт вважає, що найближчим часом ніяких особливих змін на фронті не передбачається. Ситуація в зоні бойових дій може змінитися після того, як США і ЄС почнуть надавати Україні стільки допомоги, скільки буде достатньо для перемоги.

Сообщение Співробітник Мюнхенської конференції з безпеки Ніко Ланге оцінив вплив допомоги ЄС на ситуацію на фронті появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9561
Опубліковано: 13.01.24