Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Миколаївщині волонтерка-шахрайка отримала 4,5 роки тюрми
На Миколаївщині волонтерка-шахрайка отримала 4,5 роки тюрми
Фігурантка була волонтером кількох благодійних організацій. Зловживаючи довірою громадян, обіцяла допомогти у придбанні транспортних засобів для ЗСУ за заниженими цінами.

Мешканку міста Первомайська на Миколаївщині, яка привласнила пів мільйона благодійних внесків для ЗСУ, засуджено до 4,5 року позбавлення волі. Засуджена до вступу вироку у законну силу перебуває під нічним домашнім арештом. Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Зазначається, що 42-річна фігурантка була волонтером кількох благодійних організацій. Зловживаючи довірою громадян, які організували благодійні збори на закупівлю автомобілів для ЗСУ, обіцяла допомогти у придбанні транспортних засобів за заниженими цінами. Після зарахування грошових коштів на особистий рахунок зловмисниця обіцяних зобов’язань не виконала, а грошима розпорядилася на власний розсуд. У такий спосіб шахрайка заволоділа понад 500 тис. грн благодійних внесків.

Нагадаємо, житель Черкас планував шахрайським способом заробити 40 тисяч гривень на обміні полоненими. Чоловік видавав себе за співробітника Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Однак його затримали, справу передали до суду.

Раніше повыдомлялося, що у Києві поліція перевіряє законність збору грошей на ЗСУ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9631
Опубліковано: 18.01.24