Dark mode


A+ | Скинути | A-
Торт з млинців із заварним кремом: рецепт до свята
Торт з млинців із заварним кремом: рецепт до свята
Торт з млинців і заварним кремом – чудовий варіант для святкового десерту, який сподобається всім ласунам. Ніжність млинців чудово доповнить смак заварного крему.

Рецепт приготування млинцевого торта із заварним кремом  – у матеріалі Факти ICTV.

Млинцевий торт із заварним кремом: рецепт

Тісто для млинцевого торта із заварним кремом можна приготувати на молоці, кефірі, дріжджах, сироватці, окропі, пиві і навіть на воді. Для нашого рецепту підготуйте наступні продукти.

Інгредієнти для млинцевого торта із заварним кремом:

Для тіста:

500 мл молока

3 яйця

350 г борошна

по 0,5 ч. л.солі і цукру

2 ст. л. рослинної олії

Для заварного крему:

500 мл молока

200 г вершкового масла

4 яйця

150 г цукру

50 г борошна

1 ч. л. ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру

фрукти, ягоди, шоколад – для прикрашання

Як приготувати млинцевий торт із заварним кремом

Ніжний заварний крем чудово смакує не лише з млинцевим тортом, а й Наполеоном, еклерами та іншими тістечками. Приготувати його нескладно, але це вимагає уваги і часу.

Спочатку готуємо тісто для млинців. У мисці збийте яйця з цукром, а за хвилину додайте олію й молоко. Перемішайте і влийте суміш у просіяне борошно. Змішайте до однорідності.Залите на 15-20 хв.

Поки тісто відпочиває, приготуйте заварний крем. У каструлю з товстим дном налийте 400 мл молока і додайте цукор. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, щоби цукор повністю розчинився.

Окремо змішайте 100 мл молока, яйця, борошно і ванілін. Поступово вливайте суміш у гаряче молоко, постійно помішуючи.

Поставте посуд з кремом на повільний вогонь і варіть до загустіння. Зніміть з вогню і додайте шматочки вершкового масла. Щойно воно розтане, збийте масу міксером.

Потім розігрійте пательню, змастіть її олією та підсмажте млинці з обох боків.

Покладіть готові млинці на велику тарілку та накрийте кришкою. Таким чином вони пропаряться і стануть більш м’якими.

Почніть збирати млинцевий торт, просочуючи кремом кожен млинець шар за шаром.

Готовий млинцевий торт із заварним кремом можна прикрасити фруктами, ягодами або полити розтопленим шоколадом та притрусити тертими горіхами.

Читайте також

Печінковий торт: рецепт смачної закуски

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19139
Опубліковано: 28.02.24