Dark mode


A+ | Скинути | A-
Українець Новицький здобув дострокову перемогу в андекарді бою Джошуа – Нганну
Українець Новицький здобув дострокову перемогу в андекарді бою Джошуа – Нганну
Український боксер Андрій Новицький, який виступає у гевівейті, здобув перемогу над американцем Хуаном Торресом в андеркарді бою між Ентоні Джошуа та Франсісом Нганну.

Бій завершився достроковою перемогою українця технічним нокаутом у третьому раунді. Вечір боксу відбувається у саудівському Ріяді.

28-річний українець домінував на рингу з перших секунд, атакуючи суперника джебами. Тоді як американець відчутно не встигав за діями Новицього на рингу.

У третьому раунді українець видав серію ударів, після якої суперник опустився на одне коліно, а рефері відрахував нокаут.

Novytskyi takes out Torres in the 3rd round in our opening fight of the night #KnockoutChaos | @DAZNBoxing | #JoshuaNgannou pic.twitter.com/n7ALue6meV

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) March 8, 2024

Для Хуана Торреса ця поразка стала першою достроковою у кар’єрі. Тоді як для Новицького ця перемога є десятою на професійному рингу. Лише один бій українця завершився не достроково.

Головною подією вечора боксу у Ріяді 8 березня стане бій Джошуа – Нганну. Переможець поєдинку може стати претендентом на зустріч із майбутнім абсолютним чемпіоном, що має визначитися у бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Читайте також

Де дивитися бій Джошуа – Нганну в Україні

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14451
Опубліковано: 08.03.24