Dark mode


A+ | Скинути | A-
Збройовий концерн KNDS відкриє своє виробництво в Україні
Збройовий концерн KNDS відкриє своє виробництво в Україні
Французько-німецький збройовий концерн KNDS вирішив відкрити в Україні своє підприємство з виробництва боєприпасів, артсистем і запчастин для техніки, що надходить від союзників, повідомляє “Фокус”.

За словами міністра оборони ФРН Бориса Пісторіуса, це стане великою допомогою Україні і посилить позиції ЗСУ на фронті.

“Ми, Франція і Німеччина, хочемо допомогти Україні зробити виробництво боєприпасів більш самодостатнім”, – заявив Пісторіус.

Міністр оборони Франції Себастьян Лекорню наголосив, що підприємство KNDS, яке відкриють в Україні, випускатиме продукцію, якої ЗСУ потребують на фронті. Завод, розташований ближче до лінії фронту, дасть змогу набагато швидше постачати для ЗСУ все найнеобхідніше. Холдинг KNDS був утворений двома компаніями – французькою Nexter і німецькою Krauss-Maffei Wegmann. Підприємство випускає танки, артсистеми і бронетехніку.

Раніше стало відомо, що компанії Rheinmetall і “Українська оборонна промисловість” планують відкрити оборонне підприємство в країні, яке ремонтуватиме військову техніку. Концерн Rheinmetall має намір згодом відкрити в Україні 4 заводи, де випускатимуть снаряди, порох, ППО і військову техніку.

Сообщение Збройовий концерн KNDS відкриє своє виробництво в Україні появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16062
Опубліковано: 23.03.24