Dark mode


A+ | Скинути | A-
Австрія виділила €2 млн на роботу гуманітарних організацій в Україні
Австрія виділила €2 млн на роботу гуманітарних організацій в Україні
Фото: Pinterest

Австрія виділила €2 мільйони на гуманітарні проєкти в Україні

Загалом в Австрії виділили 21,5 мільйона євро із Фонду закордонних катастроф МЗС, які підуть австрійським гуманітарним організаціям, які допомагають у їхній важливій роботі на місцях у гарячих точках.

Рада міністрів Австрії ухвалила рішення про виділення 21,5 млн євро на фінансування роботи австрійських гуманітарних організацій у кризових регіонах, зокрема 2 мільйони євро – на проєкти в Україні. Про це в середу, 3 квітня, повідомила пресслужба МЗС Австрії.

“На прохання міністра закордонних справ Александера Шалленберга сьогодні Рада міністрів схвалила виділення 21,5 мільйона євро із Фонду закордонних катастроф МЗС. Кошти підуть австрійським гуманітарним організаціям, які допомагають у їхній важливій роботі на місцях у гарячих точках”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виділено 9,5 млн євро – на проєкти в країнах Африки на південь від Сахари (Ефіопія, Буркіна-Фасо, Мозамбік, Уганда); 8 млн євро – на проєкти на Близькому Сході (Йорданія, Ліван та Сирія), 2 млн євро – на проєкти в Афганістані й сусідніх країнах і 2 млн євро – на проєкти в Україні.

Раніше повідомлялося, що Австрія фінансує захисне спорядження для України.

В МЗС Австрії назвали головну загрозу для Європи

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9783
Опубліковано: 03.04.24