Dark mode


A+ | Скинути | A-
Рятувальники попереджають про негоду
Рятувальники  попереджають про негоду
У ДСНС закликають бути обережними і дотримуватися правил безпеки, а далекі мандрівки краще відкласти на більш сприятливий час.

В Україні прогнозують сильні снігопади та ожеледь, попереджає пресслужба ДСНС.

Зазначається, що 26-27 листопада у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях – сильні снігопади, в Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях – сильні мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, приріст снігового покриву 20-30 см, місцями 40-50 см. У вказаних регіонах можливі хуртовини, снігові замети, на дорогах – ожеледиця.

В Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму прогнозують значні дощі.

У північних, центральних, південних областях і в Криму вітер посилиться до 17-22 м/с, місцями до 25 м/с, в Одеській і Миколаївській областях – 25-30 м/с; у західних і східних областях – пориви вітру 15-20 м/с.

На акваторії Чорного моря очікується посилення вітру до 25-30 м/с; висота хвиль 20-30 дм, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада висота хвиль 30-50 дм.

“Закликаємо бути обережними в ці дні і дотримуватися правил безпеки! Краще не плануйте дальні мандрівки на цей час”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

Раніше повідомлялося, що в Києві рекордно довго не було морозів. Середня тривалість безморозного періоду в Києві – 197 днів, а цього року морозу в столиці не було 232 дні поспіль.

Жовтень став найтеплішим за всю історію спостережень у світі

На Закарпатті розквітла “шалена” сакура

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 21034
Опубліковано: 23.11.23