Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Миколаївщині повідомлено про підозру агенту рф, який передавав ворогу інфор…
На Миколаївщині повідомлено про підозру агенту рф, який передавав ворогу інфор…
На Миколаївщині повідомлено про підозру агенту рф, який передавав ворогу інформацію розвідувального характеру ????За процесуального керівництва прокурорів Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру жителю Миколаєва за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

????За даними слідства, у листопаді 2023 року його завербували представники спецслужб рф. На виконання їхнього завдання він мав передавати інформацію розвідувального характеру за грошову винагороду.

????Після коригування ворожих ударів по місту окупанти пообіцяли евакуювати чоловіка до рф.

????Для реалізації злочинного наміру агент рф використовував месенджер Telegram. Він надсилав своєму куратору інформацію про місцезнаходження на території м. Миколаєва підрозділів ЗСУ та інших військових формувань.

????Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

????Досудове розслідування – УСБУ в Миколаївській області, оперативний супровід – ГВ КР СБУ, ГУ НП в Миколаївській області.

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11844
Опубліковано: 11.12.23