Dark mode


A+ | Скинути | A-
Що подарувати начальнику на Новий рік 2024 – найкращі ідеї
Що подарувати начальнику на Новий рік 2024 – найкращі ідеї
Вибираючи подарунок для боса, дуже важливо дотриматися правильної дистанції – не перейти кордон ділових відносин і водночас  порадувати приємною і корисною річчю. Ще одна складність полягає в тому, що подарунок не повинен бути надто дорогим, щоб не сприймався як хабар, але важливо подарувати хорошу якісну річ.

Про те, як вибрати новорічний подарунок для начальника та які нюанси потрібно враховувати, читайте у нашому матеріалі.

Правила вибору подарунка для шефа

Найімовірніше, ви не знаєте вашого начальника так само добре, як своїх родичів та друзів. Але трохи поспостерігавши за ним на роботі,  вже зможете зробити кілька висновків, що йому може сподобатися.

Чим би не захоплювався ваш бос, ось кілька правил, які краще не порушувати:

Уникайте особистих подарунків. Одяг, ювелірні прикраси, парфуми – з такими подарунками легко потрапити в халепу.

Не даруйте своєму начальникові і тим більше начальниці нічого, що могло б вказувати на вік. Такий подарунок, наприклад, сувенір з жартівливим подарунковим написом, можливий, тільки якщо у вас досить дружні стосунки, а вік є звичайною темою для жартів.

Пам’ятайте, що для подарунка начальнику якість важливіша за ціну. Корисна брендова дрібниця, яка прослужить роки, буде цінніша, ніж дорога велика річ сумнівної якості, яка зламається за місяць.

Якщо ви хочете подарувати каву, чай або алкоголь, переконайтеся, що ваш начальник вживає ці продукти, інакше він просто не зможе їх оцінити.

Що подарувати начальнику на Новий рік 2024 року – ідеї подарунків

Якщо ви хоч трохи знаєте смаки та звички свого начальника, зробити йому подарунок на Новий рік буде легко. Ось кілька ідей, які можуть допомогти вам зробити вибір:

елітний алкоголь, набір келихів, набір сомельє – такий подарунок підійде в тому випадку, якщо ваш бос не є непитущим;

канцелярське приладдя – універсальний подарунок, головне, щоб речі були якісними, брендовими та вписувалися в інтер’єр кабінету;

інтер’єрні предмети для офісу – креативна або вінтажна настільна лампа, картина або карта на стіну, барометри, термометри, іонізатори та зволожувачі повітря – подарунків у цій ніші можна знайти безліч, головною умовою залишається якість;

подарунки для інтелектуалів – книги, шахи, нарди – якщо ви не знаєте, чи сподобається такий подарунок, поцікавтеся у помічника керівника, чи він любить читати і чи захоплюється інтелектуальними іграми;

подарунки для гурманів – якщо ваш бос цінує кубинські сигари, гарний чай чи каву, сміливо вибирайте як подарунок елітні сорти цих продуктів. Паковання може бути невеликим, але якість має бути на висоті.

І ще одна категорія подарунків для начальника – оригінальні та смішні. Якщо у вашому колективі панує дружня довірлива атмосфера, а ваш бос відомий любитель пожартувати та посміятися, ви можете зробити новорічний подарунок своїми руками.

Буде краще, якщо такий подарунок буде колективним. Наприклад, ви можете зробити фотоколаж або нарізку відео, обігравши улюблені висловлювання вашого начальника.

Читайте також

Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2024 – 7 бюджетних варіантів

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18054
Опубліковано: 19.12.23