Dark mode


A+ | Скинути | A-
У РФ визнали, що ЗСУ уразили корабель Новочеркаськ
У РФ визнали, що ЗСУ уразили корабель Новочеркаськ
Міноборони Росії підтвердило нічний удар Збройних сил України по кораблю Новочеркаськ у Криму.

Міністерство оборони Росії підтвердило, що в ніч на 26 грудня Збройні сили України ракетами, випущеними з літаків Су-24, вразили великий десантний корабель Новочеркаськ в тимчасово окупованій Феодосії.

 

Російське оборонне відомство повідомило, що великий десантний корабель Новочеркаськ зазнав пошкоджень у Феодосії цієї ночі “під час відбиття удару ЗСУ із застосуванням авіаційних керованих ракет”. 

 

За твердженням Міноборони РФ, “під час протиповітряного бою засобами ППО знищено два українських Су-24, які здійснювали пуск ракет”.

Зі свого боку, так званий “голова Криму” Сергій Аксьонов заявив, що внаслідок атаки у Феодосії загинула одна людина, двох поранено. За його словами, пошкоджень зазнали шість будівель – переважно вибито вікна. 

 

“Шістьох людей евакуйовано в пункти тимчасового розміщення, решта мешканців розмістилися в рідних і знайомих. Транспортна інфраструктура працює в штатному режимі, обмежень щодо пасажирських перевезень немає”, – запевнив він.

Водночас Telegram-канал Кримський вітер пише, що, за його даними, на БДК Новочеркаськ – десятки загиблих та поранених.

 

На думку авторів каналу, Аксьонов збрехав про кількість втрат, як і раніше “губернатор Севастополя” Михайло Развожаєв після знищення БДК Мінськ та підводного човна Ростов-на-Дону в сухому доку Севморзаводу.

 

Нагадаємо, сьогодні вночі тактична авіація Повітряних сил ЗСУ атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ Новочеркаськ у районі Феодосії. В найближчих до порту будинках від вибуху вилетіли шибки, а подекуди й вікна, евакуйовано понад 350 людей, їх розмістили в школах.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 29329
Опубліковано: 26.12.23