Dark mode


A+ | Скинути | A-
Стефанчук і представники Верховної Ради обговорили з Пріцкер подальшу американську допомогу
Стефанчук і представники Верховної Ради обговорили з Пріцкер подальшу американську допомогу
Голова ВР спільно з представниками парламентських фракцій зустрівся зі спеціальним посланником США з питань відновлення економіки України Пенні Пріцкер та її делегацією, щоб обговорити подальшу економічну та військову допомогу США.

Про це повідомив Руслан Стефанчук у Facebook.

За його словами, Україна розуміє виняткову важливість прозорого, відповідального та ефективного використання грошей американських платників податків.

Нардеп зазначив, що Київ виконує реформи та зобов’язання перед МВФ, США, ЄС та іншими міжнародними спонсорами. Він наголосив, що це один із їхніх головних пріоритетів – і що переважну більшість реформ буде ухвалено українським парламентом.

Ще одним питанням, порушеним на зустрічі, стало відновлення України. У цьому контексті Стефанчук вказав на важливість конфіскації російських державних активів.

Голова ВР вважає, що потрібно підтримати український приватний сектор, зокрема, залучити інвестиції в сільське господарство, інформаційні технології та агро-, ІТ- і банківську сфери.

Сообщение Стефанчук і представники Верховної Ради обговорили з Пріцкер подальшу американську допомогу появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8348
Опубліковано: 12.01.24