Dark mode


A+ | Скинути | A-
В Азербайджані виявили угруповання, яке підробляло українські документи
В Азербайджані виявили угруповання, яке підробляло українські документи
Фото: mk-turkey.ru

В Азербайджані виявили злосинне угруповання, яке підробляло українські документи

Фігуранти незаконно надавали українські документи з метою можливості жити в різних державах, отримувати притулок та вільно пересуватися без візи під ім’ям громадян України.

В Азербайджані виявлено транснаціональне організоване злочинне угруповання, яке займається підробкою документів України. Про це повідомляє Служба державної безпеки Азербайджану.

Зазначається, що фігуранти незаконно надавали громадянам Азербайджану та громадянам інших країн українські документи з метою можливості жити в різних державах, отримувати притулок та вільно пересуватися без візи під ім’ям громадян України.

У ході слідства виявлено, що один з підозрюваних, який проживав у Львові, ще один, який проживав у Стамбулі, та інші особи за попередньою змовою з січня 2023 року незаконно виготовляли закордонні паспорти України, посвідчення особи, водійські права та інші документи і реалізовували їх по ціні 30 тисяч доларів.

Фігурантам пред’явлено звинувачення у незаконному виготовленні та продажу підроблених документів, та інших злочинних діяннях.

Розслідування також виявило осіб, які користуються підробленими документами у різних країнах. Наразі тривають слідчі та оперативно-розшукові заходи.

Нагадаємо, у Києві викрито нелегальний “ЦНАП”, який продавав фальшиві документи.

Також повідомлялося, що у Дніпрі підозрюваний організував схему виготовлення підроблених документів для чоловіків призовного віку, щоб вони змогли виїхати з країни.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9611
Опубліковано: 15.01.24