Dark mode


A+ | Скинути | A-
Політолог Гладких звинуватив Порошенка у збагаченні на донатах українців для ЗСУ
Політолог Гладких звинуватив Порошенка у збагаченні на донатах українців для ЗСУ
Політолог Валентин Гладких заявив, що лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко вигідно вклав 156 млн гривень донатів українців для ЗСУ, щоб заробити, повідомляє “Гордон”.

Колишній президент України вклав гроші, пожертвувані жителями країни, у військові облігації через Благодійний фонд Порошенка. Це принесе йому дохід у розмірі 50 млн гривень.

“Що купив Порошенко? Військові облігації на суму понад 156 млн грн. Що це таке? Це інструмент заробітку від держави. Кращий, ніж депозит, тому що прибуток не оподатковується”, – заявив Валентин Гладких.

Прибутковість військових облігацій становить 17,8% річних, або 1,48% на місяць. При терміні інвестицій у 22 місяці, Порошенко отримає дохід у розмірі 32% від суми вкладень: 156 млн гривень донатів принесе дохід 50 млн гривень. Це – чистий прибуток, з отримання якого не потрібно буде платити податки.

Українці донатять для ЗСУ гроші в Благодійний фонд Порошенка. Ці кошти не витрачаються на купівлю рацій або дронів для фронту. Колишній президент України купує на них військові облігації через свій власний Міжнародний інвестиційний банк. Петро Порошенко отримує прибуток не тільки від вкладень в облігації, а й збагачується на банківській комісії.

Українці обурюються. Гроші, зібрані народом для ЗСУ, опинилися в руках ділка, який їх прокручує і отримує прибуток. Ще незрозуміло, як витрачатимуться ці гроші надалі, коли прийде термін погашення облігацій. Війна в Україні до цього часу може закінчитися. До ЗСУ вони можуть і зовсім не потрапити.

Сообщение Політолог Гладких звинуватив Порошенка у збагаченні на донатах українців для ЗСУ появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 28437
Опубліковано: 16.01.24