Dark mode


A+ | Скинути | A-
Я не з тих фанатів, які плакатимуть: Джошуа назвав свого фаворита бою Усик – Ф’юрі
Я не з тих фанатів, які плакатимуть: Джошуа назвав свого фаворита бою Усик – Ф’юрі
Британський боксер Ентоні Джошуа вважає, що Олександр Усик має перемогти його співвітчизника Тайсона Ф’юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Про це він сказав в інтерв’ю Sky Sports, зазначивши, що у майбутньому хотів би зустрітися на ринзі з Ф’юрі.

— Це буде хороший бій. Я думаю, що Усик має перевагу. Мене це не дуже турбує. Я просто хочу, щоб вони здоровими покинули ринг. Це важка гра. Тож це все, про що я можу попросити, щоб вони залишили ринг здоровими, – сказав Джошуа.

Він додав, що не є одним із фанатів, які починають плакати, коли хтось програє або виграє. Що є, то є, додав Джошуа, побажавши успіху обом боксерам.

Відповідаючи на питання про те, з ким з нинішніх чемпіонів він хотів би зустрітися, Джошуа сказав, що з Ф’юрі. Він зазначив, що це буде відмінний бій, як для нього так і для вболівальників.

Читайте також

Це питання поваги: Джошуа розповів, кого підтримуватиме у бою Усик – Ф’юрі

Наступним суперником Ентоні Джошуа стане колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну. Поєдинок відбудеться 8 березня в Саудівській Аравії. Потенційно переможець цього бою претендуватиме на бій із переможцем поєдинку Усик – Ф’юрі.

У 2021 році Джошуа програв свої пояси WBO, IBF і WBA Усику, а наступного року поступився також у матчі-реванші. Водночас, він ніколи не бився із чемпіоном WBC Ф’юрі.

Що відомо про бій Усик – Ф’юрі

Бій Усик – Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії – Ріяді на Kingdom Arena.

На кону стоятимуть чотири пояси: три (WBA, WBO та IBF), якими володіє Усик, а також титул WBC Ф’юрі.

8 січня стартував частковий продаж квитків на бій Усик – Ф’юрі. Найдешевші квитки вартують близько 720 грн. Найдорожчі нині пропонуються у категорії Diamond за трохи більше 15 тис. грн.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15242
Опубліковано: 16.01.24