Dark mode


A+ | Скинути | A-
Канада має намір інвестувати в розвиток транспортної інфраструктури України
Канада має намір інвестувати в розвиток транспортної інфраструктури України
Представники бізнесу Канади вивчають варіанти інвестицій у розвиток транспортної інфраструктури України, повідомляє “Матриця свободи”.

Це стало відомо після зустрічі віцепрем’єр міністра з питань відновлення України Олександра Курбакова з послом Канади в Україні Наталією Цмоць. Під час зустрічі сторони обговорювали різні напрямки розвитку та відновлення транспортної інфраструктури в Україні, а також можливість залучення інвесторів для реалізації великих проєктів.

Олександр Кубраков зазначив, що Україна активно співпрацює з Канадою під час роботи над проєктом SURGe з реалізації реформ у країні. Їх проведення фінансує влада Канади. Україна зацікавлена у зміцненні співпраці та залученні в країну нових партнерів.

Представники бізнесу Канади зацікавлені у вкладеннях у сфери залізничних перевезень, модернізації портів на Чорному морі та КПП на сухопутному кордоні України. Україну, крім цього, цікавлять інвестори, готові вкласти солідні кошти в розвиток суднобудування і цивільної авіації в країні.

Сообщение Канада має намір інвестувати в розвиток транспортної інфраструктури України появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14091
Опубліковано: 06.02.24