Dark mode


A+ | Скинути | A-
Нападникам на квартиру журналіста Ніколова зплатили $1000 – поліція
Нападникам на квартиру журналіста Ніколова зплатили $1000 – поліція
Нікому із фігурантів справи не оголошено про підозру, а також нікого не затримували, оскільки кваліфікація злочину цього не передбачає.

Поліція встановила, що нападники на житло журналіста Юрія Ніколова отримати від замовника 1000 доларів. Про це в інтерв’ю Цензор.НЕТ розповів в перший заступник голови Національної поліції – керівник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе.

За словами Цуцкірідзе, завдання напасти на Ніколова було отримане через Телеграм-канал. Однією з умов його виконання було зафіксувати все на відео.

Крім безпосередніх виконавців злочину, поліція затримала організатора, тепер встановлює замовника.

“Від відвертості організатора буде залежати, яким чином він буде співпрацювати зі слідством. Звичайно, окрім його показань, будуть перевірятись його зв’язки останніх днів перед цією подією. Тобто, з ким він зв’язувався, де перебував територіально. У нас є для цього ресурси”, – сказав Цуцкірідзе.

Він також додав, що немає підтвердження, що до цього причетні правоохоронні органи: ні СБУ, ні інші.

Цуцкірідзе зазначив, що нікому із фігурантів справи не оголошено про підозру, а також нікого не затримували, оскільки кваліфікація злочину цього не передбачає.

Нагадаємо, 14 січня Ніколов заявив, що в його оселю намагалися зайти невідомі з метою залякати. Поліція Києва повідомила, що почала перевірку за фактом погроз журналісту. 19 січня прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання роботі Ніколова.

21 січня правоохоронці встановили п’ятьох осіб, які залякували журналіста. Причетними до залякування Ніколова виявилися мешканці Київської, Житомирської та Черкаської областей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18192
Опубліковано: 13.02.24