Dark mode


A+ | Скинути | A-
Zara, Bershka, Pull&Bear в Україні: у МЗС підтвердили повернення відомих брендів
Zara, Bershka, Pull&Bear в Україні: у МЗС підтвердили повернення відомих брендів
До України повертаються бренди Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home. Усі вони належать до однієї з найбільших у світі дистриб’юторських груп в індустрії моди Inditex.

Про це 8 березня повідомили в МЗС України.

Zara, Pull&Bear, Bershka в Україні

– МЗС України офіційно підтверджує, що бренди однієї з найбільших у світі дистриб’юторських груп в індустрії моди Inditex — Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home — повертаються в Україну, – йдеться у повідомленні.

У зовнішньополітичному відомстві України додали, що Міністерство закордонних справ веде системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через початок повномасштабної війни РФ, задля відновлення їхньої роботи в Україні.

– Повернення Inditex є наступним кроком після відновлення роботи McDonald’s, H&M та інших компаній, – нагадали у МЗС.

У Міністерстві вказують, що відновлення роботи таких компаній як Zara в Україні, так і інших великих міжнародних бізнесів, створює нові робочі місця для українців, а також надає їм доступ до якісних товарів і послуг. Крім того, це підтримує українську економіку за часів великої війни, поглиблює інтеграцію України у світову економіку, зміцнює довіру міжнародного бізнесу та інвесторів у нашу державу та її перемогу, вказують у Міністерстві.

Крім того, у відомстві повідомили, що продовжують роботу з відновлення роботи великого бізнесу в Україні та залучають нові компанії.

Наприкінці повідомлення у МЗС звернулись до транснаціональної корпорації IKEA зі словами “черга за вами”.

Zara, Bershka – коли запрацюють в Україні

Раніше стало відомо, що магазини компанії Zara готуються до відкриття в українських містах. Перерва у роботі бізнесу тривала два роки.

Тоді іспанський власник компанії, дистриб’юторська група Inditex, повідомила місцевих орендодавців, що планує відкривати свій в Україні на початку квітня.

Планується відкрити 50 з понад 80 магазинів компанії Zara. Але розпочнуть з відкриття 20 магазинів, зокрема у столичних ТЦ.

Великий бізнес в Україні під час війни

У жовтні минулого року міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вказував, що повернення McDonald’s до України є сигналом для інвесторів, що тут можна працювати.

Згодом, вже у листопаді, магазини шведської компанії H&M знову почали працювати в Україні. З 9 листопада 2023 року підприємства запрацювали у ТРЦ Києва – Respublika Park і Lavina Mall.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15381
Опубліковано: 08.03.24