Dark mode


A+ | Скинути | A-
Збив автомобіль: на Черкащині внаслідок ДТП загинув рятувальник
Збив автомобіль: на Черкащині внаслідок ДТП загинув рятувальник
Чоловік ліквідовував пожежу, коли на нього здійснив наїзд автомобіль та притиснув до службової машини.

У Черкаській області у лікарні помер рятувальник Сергій Бігун, який отримав тяжкі травми в ДТП під час виконання службових обовʼязків. Про це повідомила пресслужба ДСНС України в понеділок, 11 березня.

 

“У родині ДСНС болюча втрата. На Черкащині помер рятувальник Бігун Сергій Володимирович, який отримав тяжкі травми в ДТП під час виконання службових обовʼязків”, – йдеться у повідомленні. 

 

Зазначають, що 9 березня у складі чергового караулу чоловік працював на ліквідації загорання сухостою на узбіччі дороги у м. Звенигородка. У цей час водійка автомобіля Honda Accord здійснила наїзд на рятувальника й притиснула його до пожежного автомобіля.

 

“У важкому стані надзвичайника було доставлено до лікарні. На жаль, травми виявилися несумісними з життям”, – повідомили у ДСНС.

 

Сергій Бігун народився 4 жовтня 1983 року. У Службі порятунку на посаді старшого водія пропрацював 12 років. Колеги й друзі згадують рятувальника як сміливого та рішучого, відданого службі професіонала. 

Нагадаємо, правоохоронці передали до суду обвинувальний акт проти водія, що в жовтні 2023 року скоїв на в’їзді в Київ смертельний наїзд на військовослужбовця.

У Польщі на полігоні бронетехніка наїхала на військових: є жертви

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12276
Опубліковано: 11.03.24