Dark mode


A+ | Скинути | A-
РФ не може відновити постачання. Понад 10 тисяч абонентів в Донецькій області без світла
РФ не може відновити постачання. Понад 10 тисяч абонентів в Донецькій області без світла
На окупованій території Донецької області через відсутність енергетиків понад 10 тисяч абонентів залишається без світла вже тижні. Найважча ситуація у Горлівці, та у деяких районах Донецька.

Яка ситуація в зі світлом в окупованій частині області, - в матеріалі РБК-Україна.

При підготовці матеріалу використовувались наступні джерела: Центр національного спротиву, Telegram-канал "Новини Донбасу".

Як зазначають в ЦНС, через війну тимчасово окуповані території залишили багато енергетиків, відтак росіяни не можуть подолати руйнування інфраструктури внаслідок бойових дій", - зазначають в ЦНС.

"Окупаційна адміністрація не здатна налагодити відновлення регіону, адже є суто ставлениками, які обслуговують військову кампанію кремля. Москва теж не поспішає надавати допомогу, адже життя українців для терористів нічого не вартує", - наголошують у повідомленні.

Водночас у  Центрі нацспротиву зауважують, що забезпечення життєдіяльності на захоплених землях це прямий обов’язок окупантів, згідно з міжнародним правом, яким Росія вчергове нехтує.

Варто зауважити, що буквально сьогодні окупанти заявили про обстріл Горлівки. У центрі міста нібито була атакована котельня. За словами гуляйтерів, є один загиблий та поранені.

Проблеми зі світлом в Донецькій області

Вчора повідомлялось, що у Донецьку та інших тимчасово окупованих містах регіону проблеми з подачею світла, води та тепла. Перебої розпочалися з ранку, 26 березня.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11386
Опубліковано: 27.03.24