Dark mode


A+ | Скинути | A-
"Сталевий фронт" Ахметов передав ЗСУ 7 тисяч засобів зв'язку
"Сталевий фронт" Ахметов передав ЗСУ 7 тисяч засобів зв'язку
Мілітарна ініціатива "Сталевий фронт" Ріната Ахметова передала Збройним силам України 7 тисяч засобів зв'язку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення ініціативи.

"Війську вкрай необхідне телекомунікаційне обладнання: від індивідуальних рацій та автомобільних радіостанцій до мобільних вузлів зв’язку. Не менш важливе і сучасне цифрове обладнання для стаціонарних вузлів та каналів звʼязку. Нашим захисникам необхідні також і засоби РЕБ, в т.ч. і для боротьби з ворожими дронами та системами звʼязку. Тому "Сталевий фронт" регулярно надає обладнання та засоби, що дозволяють українським захисникам підтримувати надійний зв'язок навіть у найбільш віддалених та небезпечних районах, забезпечуючи ефективне управління та координацію дій", - коментує представник "Сталевого фронту", гендиректор Укртелеком Юрій Курмаз. 

Так нещодавно бригада спецпризначення Азов" Нацгвардії України отримала велику партію техніки для ефективної боротьби з ворогом, зокрема 150 радіостанцій та 9 ретрансляторів. 

"Хлопці в цьому підрозділі мотивовані, це справжні бійці. Сталевий фронт підтримує "Азов" на постійній основі, і ми будемо робити це й надалі, у 2024 році", - запевняє представник "Сталевого фронту" Олександр Водовіз.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Рінат Ахметов та його бізнеси спрямувати на допомогу військовим та цивільним понад 7,6 млрд грн.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14700
Опубліковано: 27.03.24