Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ухилянт з Тернополя став “багатодітним” татусем трьох литовських дітей
Ухилянт з Тернополя став “багатодітним” татусем трьох литовських дітей
Чоловік зізнався, що знайшов ділків, які за 4500 доларів виготовили документи та запевнили, що він зможе за ними перетнути кордон.

На кордоні з Угорщиною прикордонники виявили молодика, який вдавав із себе багатодітного батька. Про це повідомив пресцентр Державної прикордонної служби в четвер, 28 березня.  

Під час перетину кордону 26-річний житель Тернополя надав на паспортний контроль три нотаріально завірені копії свідоцтв про народження дітей.

 

Чоловік повідомив, що їде на побачення із сином 2018 року народження та двійнею донечок, які нібито народилися у вересні 2022 року. Згідно наданих документів усі троє дітей народилися в Литві.

 

У ході перевірки прикордонники з’ясували, що надані документи сфальшовані. Сам пред’явник за 11 місяців до народження двійні жодного разу не покидав Україну, а вказана у свідоцтвах про народження дітей жінка, ніколи не заїжджала на територію нашої країни.

 

Згодом молодик зізнався, що через один із Telegram-каналів знайшов ділків, які за 4500 доларів виготовили документи та запевнили, що він зможе за ними перетнути кордон.

 

Прикордонники відмовили чоловіку в перетині кордону, а про його дії повідомили Нацполіцію у Закарпатській області.

 

Зазначається, що з початку року прикордонники Мукачівського загону виявили понад 100 підроблених документів, з якими громадяни намагалися перетнути кордон.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті чоловік “купив” третю дитину, аби виїхати за кордон. А на кордоні зі Словаччиною затримали киянина, який прикидався нігерійцем.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16505
Опубліковано: 28.03.24