Dark mode


A+ | Скинути | A-
#ЦПД_пояснює: ??Російська пропаганда знову почала «годувати» своє населення за…
#ЦПД_пояснює: ??Російська пропаганда знову почала «годувати» своє населення за…
#ЦПД_пояснює:

Російська пропаганда знову почала «годувати» своє населення заявами про необхідність «взяття Києва», щоб виправдати продовження війни проти України та відвернути увагу від неспроможності влади рф забезпечити безпеку власних громадян.

Зокрема, високопоставлений чиновник держдуми рф андрій картаполов, коментуючи удар по російському військовому підприємству з виробництва БпЛА, заявив, що «свавілля дронів» завершиться після «взяття Києва». Ru-пропаганда у контексті цієї заяви просуває наратив про Україну як державу-терористку, стверджуючи, що атаки нібито здійснюються на цивільні об’єкти.

Цими «терористичними витівками» обґрунтовується необхідність продовжувати війну. Хоча повномасштабне вторгнення росії та масовані удари по цивільній інфраструктурі України почалися задовго до дронових атак по об’єктах на території рф.

Розмовами про «український тероризм» ворог хоче змістити фокус із нездатності силового блоку повернути населенню рф відчуття безпеки на ненависть до України.

У той же час у росіян немає ресурсів для наступу на Київ. Всі подібні меседжі – «пропаганда страху», сіяння паніки для того, аби українці тікали з Києва. ???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12358
Опубліковано: 02.04.24