Dark mode


A+ | Скинути | A-
?? Сьогодні, 2 квітня, начальник Департаменту кіберполіції Юрій Виходець та кер…
?? Сьогодні, 2 квітня, начальник Департаменту кіберполіції Юрій Виходець та кер…
Сьогодні, 2 квітня, начальник Департаменту кіберполіції Юрій Виходець та керівник Центру протидії дезінформації РНБО України Андрій Коваленко підписали меморандум про співпрацю.

???? «В умовах воєнного часу ми кожен день стикаємося з інформаційними атакам та ІПсО ворога. Співпраця кіберполіції з Центром протидії дезінформації дозволить ефективніше боротися з кіберзагрозами та зробити український сегмент інтернету безпечнішим для громадян», – зазначив очільник кіберполіції Юрій Виходець.

Керівники обговорили існуючі напрями співпраці та актуальні виклики у сфері інформаційної безпеки, які постали перед Україною через повномасштабну агресію рф.

???? «Наше завдання не лише аналізувати та «відбивати» атаки, але і бути проактивними. Бо інформаційне протистояння триває 24/7, тут не може бути слабкостей чи вихідних. Україна в епіцентрі цього ще з 2014 року. І саме Україна володіє знаннями реальної інформаційної боротьби, досвідом, якого не мають інші держави. Тому ми співпрацюємо як всередині країни, так і з міжнародними партнерами, щоб демократії були ефективнішими у боротьбі з автократіями», – зазначив керівник ЦПД Андрій Коваленко.

Сторони відзначили важливість координації дій державних органів та обміну досвідом з протидії дезінформації, зокрема: проведення спільних тренінгів, конференцій, навчань для підвищення рівня кібер- та медіаграмотності серед українців.

Зі свого боку очільник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко подякував співробітникам кіберполіції за плідну співпрацю.

???? TG FB INST YT TW TT WA

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17921
Опубліковано: 02.04.24