Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Одещині знайшли мертвими жінку з 7-річною донькою
На Одещині знайшли мертвими жінку з 7-річною донькою
За підозрою у скоєнні вбивства правоохоронці затримали 16-річного сина загиблої від першого шлюбу, стверджують ЗМІ.

В Подільському районі виявили тіла жінки 1986 року народження та її 7-річної доньки з тілесними ушкодженнями в будинку, де вони жили. Про це повідомило управління Нацполіції у Одеській області в суботу, 6 квітня.

На місце події прибули слідчі з мобільною ДНК-лабораторією, криміналісти, кінологи, працівники прокуратури та інші оперативні служби. Вони встановлюють всі обставини.

“Особу підозрюваного наразі встановлено, з ним працюють слідчі”, – йдеться у повідомленні.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про умисне вбивство (ч.2 ст.115 КК України).

У свою чергу видання Думська повідомляє, що за підозрою у скоєнні вбивства правоохоронці затримали 16-річного сина загиблої від першого шлюбу. У родині часто відбувалися сварки.

Стверджується, що у день трагедії підліток напився і прийшов додому. У нього стався черговий конфлікт із матір’ю, під час якого він схопив ніж і зарізав її, а потім і молодшу сестру, яка все це побачила.

“Деякі ЗМІ пишуть, що після вбивства хлопець зґвалтував тіло матері, але, за нашими даними, це ще не підтверджено, зараз проводяться експертизи”, – пише видання.

Раніше суд виніс вирок адвокату, який вбив жінку та скинув у водойму валізу з її розчленованим тілом. Вбивство сталося в одному з сіл Обухівського району Київщини.

На Житомирщині розслідують жорстоке вбивство чоловіка

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13730
Опубліковано: 06.04.24