Dark mode


A+ | Скинути | A-
Рік умовно: суд виніс вирок киянину за запуск феєрверку з багатоповерхівки
Рік умовно: суд виніс вирок киянину за запуск феєрверку з багатоповерхівки
На початку березня у Голосіївському районі Києва мешканець однієї з багатоповерхівок запускав феєрверки з вікна своєї квартири. Суд призначив киянину умовний термін покарання.

Вирок за феєрверки під час війни

За даними слідства, попри заборону на використання піротехнічних засобів під час воєнного стану, ввечері 6 березня 35-річний чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, випустив чотири феєрверки з вікна своєї квартири.

Його особу швидко встановили, а вдома у нього вилучили рештки феєрверку. Ним виявився раніше не судимий киянин, свою провину чоловік визнав.

Голосіївський райсуд столиці визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство) та призначив йому покарання у вигляді 1 (одного) року обмеження волі.

Водночас правопорушника звільнити від покарання, якщо він протягом року не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов’язки.

Читайте також

Запускали феєрверк у Броварах: двох жартівників судитимуть за хуліганство

Із 6 листопада 2023 року в Україні набув чинності закон, яким забороняється використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків і петард.

Він не поширюється на використання піротехніки Збройними силами України, Національною поліцією та аварійно-рятувальними службами.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13882
Опубліковано: 08.04.24